Dragi učenci in učenke, spoštovani starši in skrbniki,

v ponedeljek, 3. 10. 2022, bodo zunanji ponudniki interesnih dejavnosti na OŠ Kolezija (lokacija Cesta v Mestni log in lokacija Splitska) po urniku pričeli izvajati dejavnosti za učence od 1. do 9. razreda OŠ Kolezija.

Z željo, da bi lahko spoznali zunanje izvajalce interesnih dejavnosti in dobili informacije o vsebini in ceni obiskovanja zunanjih interesnih dejavnosti ter se morda v katero od njih tudi vpisali, bomo na OŠ Kolezija ponovno organizirali informativni dan.

Informativni dan za učence od 1. do 9. razreda bo v sredo, 21. septembra 2022, od 16.00 do 18.00 v jedilnici na lokaciji Cesta v Mestni log.

V nadaljevanju vam posredujem preglednico vseh zunanjih ponudnikov interesnih dejavnosti ter njihovih kontaktnih podatkov in terminov izvajanja dejavnosti.

Otroci in starši, ki se informativnega dne ne boste mogli udeležiti, bi se pa v katero izmed naštetih interesnih dejavnosti radi vpisali, se lahko tudi sami povežete z izvajalci posameznih zunanjih interesnih dejavnosti, saj so njihovi kontakti navedeni v tabeli.

Urnik in možnost vpisa v interesne dejavnosti, ki jih bodo od 3. 10. 2022 dalje v letošnjem letu izvajali učitelji OŠ Kolezija, boste prejeli kasneje.

Vesela sem, da bo našim učencem tudi v letošnjem šolskem letu na voljo tako pestra ponudba interesnih dejavnosti zunanjih izvajalcev.

Lep pozdrav,

                                                                                                                                            Nina Triller, ravnateljica OŠ Kolezija

Interesne dejavnosti, ki jih izvajajo učitelji OŠ Kolezija

Interesne dejavnosti, ki jih izvajajo zunanji izvajalci

Dostopnost